foradia pressupostparticipatiualcoi

Setmana de Cultura Urbana a Alcoi, amb rap, grafiti i skate

• Entre altres, hi haurà, concurs i actuacions de rap, sessions de hip hop, campionat d’skate scooter, fira d’art, tallers de grafit i activitats i tallers infantils. • Amb aquesta iniciativa es pretén fer divulgació de l'art urbà aglutinant col·lectius i artistes de diferents disciplines


Alcoi prepara la primera seua mostra de Cultura Urbana, ‘Urban Skills’. Serà durant la setmana del 24 al 30 de setembre Alcoi.

Amb aquesta iniciativa es pretén fer divulgació de l’art urbà aglutinant col·lectius i artistes de diferents disciplines, tant en l’àmbit d’arts plàstiques, música i esports. També es vol fomentar la creació de sinergies entre els artistes i col·lectius de la ciutat.

Entre les accions que tindran lloc, està la realització de diferents murals pels barris, el Centre, Zona Nord, Batoi, El Camí i Santa Rosa. Es duran a terme per part de diferents artistes de diverses procedències experts en l’àmbit.

A més, entre altres, hi haurà, concurs i actuacions de rap, sessions de hip hop, campionat d’skate scooter, fira d’art, tallers de grafit i activitats i tallers infantils en el CCJ.

La iniciativa Cultura Urbana va ser una proposta ciutadana plantejada a través de la campanya dels Pressupostos Participatius i s’està organitzant des de la regidoria de Participació.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *