foradia ivace

La Seu Universitària de Cocentaina presenta l’obra de teatre “Versus”

• Versus és una obra social. En tenen la culpa dues actrius, dues germanes. Una d'elles a la presó amb visites controlades entre les germanes setmanalment. • Aquest diumenge 24 de setembre, a les 19.00, al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, l'obra Versus.

La companyia Poquelin Teatro representarà aquest diumenge 24 de setembre, a les 19.00, al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, l’obra Versus.

Versus és una obra social. En tenen la culpa dues actrius, dues germanes. Una d’elles a la presó amb visites controlades entre les germanes setmanalment. Tres actes…, tres visites…, en què es deixa veure el maltractament, l’alcoholisme, l’Alzheimer, la reinserció social…, en què es qüestiona un judici moral…, qui és més presa que qui…?, què significa estar presa d’alguna cosa o per alguna cosa…?, què estaries disposat a fer per l’amor d’una germana…?

És una història d’amor entre dues germanes, l’amor vist des d’un altre punt de vista, el sofriment i l’amor separats per una làmina transparent i freda entre les dues germanes.

L’obra, de l’autor José Pascual Abellán, està dirigida per Noelia Simón i interpretada per Almudena Climent i Pilar Martín. L’entrada és lliure, limitada a la capacitat de la sala.

 

 

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *