foradia elgrat

Aprovada l’actuació per millorar el clavegueram de Batoi

• Aprovat l’expedient de contractació per adjudicar la construcció-rehabilitació del clavegueram de Batoi.

batoi

L’any passat l’Ajuntament va dur endavant les obres de reconstrucció de la xarxa de clavegueram en la rotonda de la CV-795 en el barri de Batoi, en la zona de Trencacaps, amb la intenció d’eliminar les males olors i molèsties als veïns. L’obra es va adjudicar mitjançant concurs públic a l’empresa Telmex Tecnològica General per un import de 20.145 euros.

Recentment la Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alcoi va aprovar a en la seua última sessió l’expedient de contractació per adjudicar la construcció-rehabilitació d’alguns trams de clavegueram del barri de Batoi, que han patit problemes de filtracions i d’olors.

El pressupost d’aquesta actuació és de 239.999,99 euros i aprofitarà per a construir-rehabilitar trams de clavegueram del barri de Batoi, solucionar concretament les humitats que afecten al carrer Aitana i fonamentalment al carrer Carrascar.

Cal recordar que l’Ajuntament va demanar a la Diputació d’Alacant que inclogués aquest projecte en la convocatòria d’ajudes per a inversions financerament sostenibles.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *