foradia

L’IES Pare Vitòria presenta un projecte educatiu a un Congrés Europeu

Toni González Picornell, director de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi i portaveu ADIESPV, participa en l'ESHA Biennal Conference 2016, a Maastricht • S'han analitzat temes de tanta rellevància com és la innovació, els somnis de futur, les competències a adquirir per l'alumnat, l'abandonament escolar, les relacions socials, l'assetjament escolar (bullying), la vinculació dels pares i mares als centres educatius, etc.

toni-gonzalez-pare-vitoriaToni González, director de l’IES Pare Vitòria d’Alcoi i portaveu ADIESPVAssociació Directors dels IES del País Valencià, ha participat en un Congrés Europeu de Directors en l’àmbit Europeu,  celebrat del 18 al 21 d’octubre a Maastricht (Holanda), on ha presentat un futur projecte d’anàlisis dels sistemes educatius europeus per dur-lo a terme durant 3 anys.

En aquest Congrés, l’ESHA Biennal Conference 2016, s’han analitzat temes de tanta rellevància com és la innovació, els somnis de futur, les competències a adquirir per l’alumnat, l’abandonament escolar, les relacions socials, l’assetjament escolar (bullying), la vinculació dels pares i mares als centres educatius, etc., és a dir una recerca basada en temes que afecten l’àmbit educatiu.

La presentació s’ha dut a terme també amb Amparo Garcia Escarabajal, directora d’un centre d’Almeria, ADIAN Associació de Directors/es d’Andalusia, en representació de FEDADI, Federacions d’Associacions de Directores de Centres Educatius Públics d’Espanya. I ha tingut lloc a un edifici emblemàtic: on es va signar el Tractat de Maastricht, el Tractat de la Unió Europea.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *