foradia mediambient

Alcoi crida “no és un abús, és una violació”

• Indignació davant de la sentència de l'Audiència de Navarra aplicada a la violació de La Manada • El missatge que llança la justícia espanyola a la població, d'aquesta manera, és que les dones estan cada vegada més desemparades.


Indignació davant de la sentència de l’Audiència de Navarra aplicada a la violació de La Manada. Un parell de centenars de persones han protestat a la plaça d’Espanya d’Alcoi amb el lema “no és un abús, és una violació”.

Els jutges consideren que no hi ha hagut violència ni agressió, sinó ximplement abús. Inclús un d’ells ha al·legat a favor de l’absolució completa dels agressors.

Per això, la condemna per als cinc agressors, que ja compten amb antecedents, ha sigut de 9 anys de presó per abús sexual, quedant desestimada la petició de la fiscalia, que demanava 22 anys de condemna per a cadascú.

El missatge que llança la justícia espanyola a la població, d’aquesta manera, és que les dones estan cada vegada més desemparades. I tot en un context de desigualtat estructural en una societat amb clars elements masclistes a l’ordre del dia.

La crida a les manifestacions s’ha realitzat a través de les xarxes socials una vegada coneguda la sentència durant aquest mateix dia. Les protestes s’han organitzat de manera espontània en nombrosos municipis de tot l’Estat espanyol, on la gent ha eixit al carrer per tal de manifestar la seua indignació.

Divendres 27, es preoduirà una nova concentració als jutjats d’Alcoi a les 12:00.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *