foradia subscriutegrat

Els amics dels monstres omplin la sala del Teatre Principal 

• Presentació i concert del conte Els amics del Butoni, de Francesc Gisbert. • L’aparició de tres monstres gegants va sorprendre la multitud de xiquets.

teatreprincipalMés de 300 persones van omplir la sala del Teatre Principal d’Alcoi a la presentació i concert del conte Els amics del Butoni, de Francesc Gisbert, el primer de la nova col·lecció d’Andana edicions, Els amics dels monstres.

L’aparició de tres monstres gegants, el Butoni, l’home del Sac i el Banyeta, va sorprendre la multitud de xiquets. Un espectacle a càrrec de la companyia teatral Disparatario.

Es va representar un fragment de l’obra de titelles basada en el llibre La Maria no té por, de Gisbert i Dani Miquel. El conte està protagonitzat pels espantacriatures, els monstres de la cultura popular valenciana que han caigut en l’oblit. Monstres que estan sent recuperats gràcies a iniciatives com les de la col·lecció Els amics dels monstres, l’obra teatral de Disparatario, les cançons de Dani Miquel, l’exposició del Museu Valencià d’Etnologia Espanta la por, la falla infantil de Na Jordana de València, que es basarà enguany en els personatges del llibre de Gisbert, i l’exposició itinerant Els monstres en la cultura popular que Escola Valenciana ofereix per a escoles i biblioteques.

En acabar les paraules de l’autor a la presentació, va ser el torn d’un altre convidat de la festa. El popular Dani Miquel va fer cantar i ballar a grans i menuts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *