foradia pressupostparticipatiualcoi

Camilo Sesto serà proclamat Fill Predilecte d’Alcoi

• Camilo Sesto rebrà a Alcoi la màxima distinció institucional: Fill Predilecte i Medalla d'Or. • Divendres 18 de Novembre al Teatre Calderón.

homenatge-a-camilo

Camilo Sesto rebrà a Alcoi, la seua ciutat, la màxima distinció institucional, Fill Predilecte i Medalla d’Or. El lliurament tindrà lloc a les 20 hores en el teatre Calderón de la mà de l’alcalde, Toni Francés, el divendres 18 de Novembre.

El regidor de cultura, Raül Llopis i el representant del cantant, Eduardo Guervós, han concretat els detalls de l’homenatge a Camilo per part de la ciutat que va veure néixer i en la qual va passar la primera part de la seua vida.

La nit començarà amb la col·laboració especial de la Corporació Musical Primitiva que realitzarà una obertura amb temes del cantant alcoià per donar pas al lliurament oficial dels guardons.

Camilo està molt il·lusionat i crec que serà un dia molt emotiu que quedarà en el record de tots els seus fans i admiradors”. I afegeix que “Aquest homenatge pendent des de fa molt temps és un moment molt esperat pels seus fans, gent de diferents procedències ens estan preguntant pel dia i el lloc de l’homenatge i ens confirma que vindran, en família i en grup. Hi ha molta gent que vol compartir amb el cantant aquest dia tan especial en la seua vida, anem a treballar perquè siga un moment que quede en el record de tots ells”, comenta Raül Llopis, regidor de Cultura.

L’acte principal i obert a la ciutadania requerirà entrada per invitació. En l’exterior hi haurà una pantalla perquè tots puguen seguir en directe l’homenatge.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *