foradia aproop

Ara en Comú-Alacant celebra l’assemblea constituent el 20 d’agost

• El proper 20 d'agost a les 19h. , en la plaça de la Muntanyeta, a Alacant tindrà lloc aquesta assemblea constituent a la qual està convidada tota la ciutadania

ara en comú alcoi alacantEl pròxim 20 d’agost se celebrarà a Alacant l’Assemblea Constituent Ara en Comú-Alacant (Ahora en Común). La reunió, serà oberta i participativa, l’objectiu d’aquesta plataforma és engegar ciutadana per afavorir una candidatura d’unitat popular en les pròximes eleccions generals que tindran lloc a la fi de 2015. Amb el ferm propòsit de treballar per la unitat popular el proper 20 d’agost a les 19h. , en la plaça de la Muntanyeta, a Alacant tindrà lloc aquesta assemblea constituent a la qual està convidada tota la ciutadania.

Per aconseguir una alternativa que des de la província d’Alacant, com a circumscripció electoral, puga afavorir un canvi polític i social, la plataforma ciutadana Ara en comú -Ahora en Común- va néixer fa uns mesos. Aquesta plataforma ciutadana ha anat proliferant en tot el territori de l’Estat Espanyol, creant-se plataformes territorials en pràcticament totes les províncies, arribant ara el torn a Alacant.

Ara en comú – ‘Ahora en Común’ naix amb la intenció de forjar una candidatura plural, ciutadana i participativa que siga capaç d’oferir una alternativa electoral als partits tradicionals, especialment PP i PSOE, i que ha estat promoguda per integrants de diversos partits polítics, moviments socials i ciutadania independent.

 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *