Foradia elgrat

L’Ajuntament vol invertir 40.000 euros en els Centres de Majors d’Alcoi

• Aquesta modificació de crèdit ha de passar pel Plenari Municipal. • Tots els anys tenim una partida de poc més de 5.000 euros per al manteniment.

aroa-mira-1

L’Ajuntament vol afegir a la partida de manteniment dels Centres de Majors (tant al de la Zona Alta com a la Zona Nord) 40.000 euros abans que acabe l’any. Aquesta modificació de crèdit ha de passar pel Plenari Municipal de final de mes.

“Tots els anys tenim una partida de poc més de 5.000 euros per al manteniment dels centres o alguna petita reforma però aquest any consideràvem necessari cometre unes reformes més ambicioses que podrem portar endavant amb aquestos 40.000 euros extres”, explica Aroa Mira, edil de Polítiques social i tercera edat. I afegeix que “els centres de majors de la ciutat són espais molt vius que cal mantenir i millorar constantment”.

D’una banda, es pretén crear mes despatxos en el centre de la Zona Alta, d’aquesta manera tindran cabuda més entitats. El major nombre d’entitats també provocarà més activitats i dinamisme en aquest centre.

A la Zona Nord, es proposa crear una entrada pròpia per als majors al recinte, col·locar una reixa a la porta principal per a millorar la seguretat i dotar a l’espai de dos despatxos més.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *