Foradia subscriutegrat

60.000 euros per ampliar l’aparcament del Francisco Laporta

• La necessitat de més espai per a estacionar els vehicles i poder accedir a les instal·lacions esportives. • La modificació de crèdit s’aprovarà al Plenari Municipal del mes d’octubre.

poliesportiu-laporta

L’Ajuntament pretén destinar per adequar zones d’estacionament al poliesportiu Francisco Laporta 60.000 euros. La modificació de crèdit per portar endavant la millora s’aprovarà al Plenari Municipal del mes d’octubre.

El projecte consisteix en estudiar i realitzar la possible adequació de zones al voltant del polisportiu i adequar-les per l’estacionament de vehicles, per la necessitat de places d’estacionament en aquesta instal·lació, sobretot, en els caps de setmana, on es concentren les competicions esportives a les diferents instal·lacions.

La necessitat de més espai per a estacionar els vehicles i poder accedir a les instal·lacions esportives és una demanda habitual entre els usuaris d’aquesta infraestructura municipal. També és cert que no és fàcil a causa la especial situació del polisportiu Francisco Laporta. Per una part, som uns privilegiats per poder fer esport en un entorn natural meravellós però, per altra part, ens ofereix dificultats per ampliar i poder adequar aquests serveis”, ha explicat Alberto Belda, edil d’esports.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *