foradia subscriutegrat

Els joves creadors alcoians del Hip Hop i música electrónica 

• Elisabet Morales, Desi Calatayud i Paul Blest presenten els seus projectes al voltant del Hip Hop i la música electrònica.

joves-creadors-alcoiansok2

La regidoria de Joventut va posar en marxa el Cicle de Joves Creadors Alcoians amb la intenció de promoure un oci sa, cultural i creatiu. Ara arriba el tercer cicle que està dedicat a la música.

Elisabet Morales, coneguda com Zeta-A i Zazy oferirà una xerrada-debat sobre la cultura hip hop i el paper de la dona. Serà el diumenge 30 d’octubre a les 18 hores.

Dissabte 19 de novembre, a partir de les 18.30 hores, estarà dedicat a la música electrònica. Desi Calatayud presentarà el seu disc Híbrídos.

El dissabte 10 de desembre a les 19 hores, tancarà el cicle Paul Blest, que presentarà el seu disc Ways. Paul Blest és un grup de grunge, rock alternatiu format per Jordi Giménez (baix), Cristian Pérez (bateria i veus), Juanvi Vicedo (guitarra), i Pau Beneyto (veu i guitarra).

Aquestes presentacions tindran lloc al CCJ, Centre Cervantes Jove, ubicat a l’antic Col·legi Cervantes.

Maria Baca, regidora de Joventut, a firma que “el CCJ cada vegada és més conegut i ja són molts joves creadors de diferents àmbits que s’han posat en contacte amb nosaltres per donar a conèixer els seus projectes, nosaltres anem a seguir treballant per a aconseguir convertir al CCJ en un centre juvenil de referència”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *