foradia subscriutegrat

El Calendari Solidari 2016 de SOLC reuneix nombrós públic

• La presentació del nou calendari solidari 2016 de l'Associació comarcal d'ajuda en el tractament del càncer SOLC, es pot qualificar de reeixit • El secretisme amb el qual s'havia portat tot el procés de creació del calendari va augmentar les expectatives generades • Els exemplars es podran adquirir per 6 euros.

calendari solc

Presentació Calendari Solidari SOLC./foto: SOLC

Aquest passat dimecres 30 de setembre va tenir lloc en l’Àgora d’Alcoi la presentació del nou calendari solidari 2016 de l’Associació comarcal d’ajuda en el tractament del càncer SOLC. Aquest acte era esperat amb gran expectació pel públic i no va defraudar. I és que el secretisme amb el qual s’havia portat tot el procés de creació del calendari va contribuir a augmentar les expectatives generades.

Davant una àmplia assistència de públic, l’acte va estar encapçalat per la mateixa presidenta de l’Associació, Marcela Ripoll, que va agrair als assistents la seua presència. A més va comptar amb la presència d’Aroa Mira, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alcoi, que va expressar unes entranyables paraules de suport a la labor de l’entitat.

L’espontània posada en escena de David Tortosa, voluntari de l’entitat va oficiar la “cerimònia” del nou calendari solidari, presentant d’un a un als personatges que havien prestat el seu rostre per al calendari, mentre es projectava un divertit vídeo, va ser el colofó a un esdeveniment que es pot qualificar de reeixit.

I una vegada oficialitzada la presentació del calendari, els assistents van poder adquirir el seu exemplar del mateix, per tot seguit concloure la vetllada amb un càtering i vi d’honor obsequiat per  Ariza. Els exemplars es podran adquirir per 6 euros.

Font: Readcció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *