foradia subscriutegrat

Per un Nadal Alcoià més gran i potent

• “Alcoi, Ciutat del Nadal”, per potenciar el comerç i, inclús aconseguir que el Nadal Alcoià siga declarat Patrimoni de la Humanitat. • les rutes guiades del Tirisiti, que l’any passat van resultar un èxit, es realitzaran el 3, el 10 i el 17 de desembre

nadal-alcoi

L’època del Nadal és la més important per a Alcoi pel que fa al comerç. Per a aconseguir un Nadal Alcoià més gran, enguany, en la línia de l’any passat, l’Ajuntament d’Alcoi està treballant per la campanya “Alcoi, Ciutat del Nadal”. L’objectiu és, segons comenta la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, “que el nostre patrimoni arribe més lluny”, donar a conéixer les tradicions nadalenques alcoianes a més gent, potenciar el comerç i, inclús aconseguir que el Nadal Alcoià siga declarat Patrimoni de la Humanitat.

Com a novetat de la campanya “Alcoi Ciutat del Nadal”, durant els pròxims dies es publicarà un vídeo promocional.

Pel que fa a programació d’activitats i actes: les rutes guiades del Tirisiti, que l’any passat van resultar un èxit, es realitzaran el 3, el 10 i el 17 de desembre. Per la seua banda, les funcions del Tirisiti començaran a partir del cap de setmana del 28 de novembre i acabaran el 5 de gener.

Des del 28 de novembre fins al 8 de gener es realitzarà el Casal del Nadal i els tallers infantils. A banda d’això, es realitzaran una sèrie d’exposicions: dels betlems a la capella del Camí 40, de cartells de Nadal a l’Àgora.

A diferència de l’any passat, el dia de les Pastoretes se celebrarà el 6 de desembre, segon dia de Nadal, a les 12 del migdia.

A més a més, des de la regidoria de Comerç està preparant-se una fira del Nadal Alcoià per a celebrar a la Glorieta.

Tal com comenten els regidors de Turisme, Cultura i Comerç, hi haurà més actes i novetats que aniran descobrint-se durant els pròxims dies.

Els tres conviden als alcoians a fer la promoció “Alcoi, Ciutat del Nadal” seua per tal d’aconseguir un Nadal Alcoià més gran.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *