foradia cdturisme

Estudien noves millores per al barri medieval de Bocairent

• Rebeca Torró i Josep-Vicent Ferre analitzen millores per al barri medieval de Bocairent • La directora general d’Habitatge i Regeneració urbana i l’alcalde de la localitat estudien la fase 2B de rehabilitació i un pla de vivendes • Es constata la presència de diferents immobles amb amenaça de ruïna i d’altres en condicions cada vegada més deteriorades que requereixen “d’un pla de xoc immediat”

bocairent-ferre-abitatge

La directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració urbana de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, i l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, van mantenir aquest dijous, 3 de novembre, una reunió per a analitzar diferents aspectes relacionats amb el municipi, especialment per al barri medieval.

La sessió de treball va servir per tractar la darrera fase de la recuperació integral després de les dos materialitzades amb anterioritat dins d’un projecte global de tres milions d’euros. L’última intervenció correspon a les zones perimetrals com la millora del carrer de la Baixada del tint i un tram del de Mossén Hilari i Gorga així com la construcció d’un sender perimetral en l’àrea del Mirador i la finalització de les parts enjardinades.

Paral·lelament, la trobada entre Rebeca Torró i Josep-Vicent Ferre va estudiar els problemes en molts dels habitatges del barri medieval.

D’aquesta forma, l’alcalde va presentar a la directora general un document preparat amb la implicació del veïnat de la zona on es constata la presència de diferents immobles amb amenaça de ruïna i d’altres en condicions cada vegada més deteriorades que requereixen “d’un pla de xoc immediat”, segons Ferre.

Així doncs, la Conselleria va adquirir el compromís de treballar amb l’Ajuntament per a analitzar totes les línies d’ajuda disponibles per a dur a terme un pla de vivendes que responga a les necessitats actuals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *