foradia elgrat

Un nou Survival Zombie alcoià 100%

• El pròxim 12 de novembre tindrà lloc el Livng Zombie Alcoi • Participen i col·laboren diferents empreses i associacions alcoianes

living-zombieEn la línia del Survival Zombie que va viure Alcoi durant aquest estiu, el pròxim 12 de novembre tindrà lloc el Livng Zombie Alcoi: ens invadeixen els zombis, si no volem ser menjats per ells, hem de superar les proves que ens proposaran.

Entre les novetats respecte a l’esdeveniment de l’estiu. En aquest Liveng Zombie, s’ha reduït l’espai del joc. Mentre es juga es tindrà l’oportunitat d’aprendre aspectes històrics sobre Alcoi. Segons comenta Jenny Ramírez, organitzadora de D3, la trama serà més completa que l’anterior. També hi haurà un espai per a jugar els més menuts, el “Pequezombie”.

A més a més, es tracta d’una iniciativa 100% alcoiana en la qual participen i col·laboren diferents empreses i associacions alcoianes, incloent-hi l’Ajuntament i la regidoria de Turisme.

El preu de les entrades serà de 20 euros, es pot aconseguir en Gobelet, Manhattan comics, en el Vestidor de genios o, via online, a través de www.tedxalcoi.com o la web de Entradasatualcance.

 

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *