foradia barnasants

L’OMIC d’Alcoi registra 480 reclamacions a companyies telefòniques

• El total de reclamacions durant 2018 ha augmentat significativament des del 2017 • Aquest increment de reclamacions es pot explicar per tres motius principals

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor d’Alcoi, l’OMIC, ha recollit 864 reclamacions durant 2018. D’aquestes, el 56% eren del sector telefònic, 480. La resta de reclamacions pertanyen als sectors d’electricitat, gas i altres serveis.

El total de reclamacions durant 2018 ha augmentat significativament des del 2017, quan va haver-hi 640. I els motius més reclamats són l’incompliment de les condicions de venda, mala prestació del servei, incompliment de la garantia, i altres.

Aquest increment de reclamacions es pot explicar per tres motius principals: pel coneixement dels serveis de l’OMIC a l’hora d’ajudar als consumidors, per l’abús de les grans companyies i per la consciència ciutadana a l’hora de reclamar el que li pertany.

El 35% aproximadament de les 864 reclamacions del 2018 està en tràmit. La resolució de l’altre 65% ha suposat la recuperació de 48.500 euros per als usuaris.

La regidora de Consum d’Alcoi, Maria Baca, explica que “des dels serveis de l’ajuntament continuem treballant per defensar els drets dels consumidors, actuant i mitjançant davant d’aquells casos que hagen pogut suposar un perjudici per als alcoians. El nostre objectiu és denunciar aquestes situacions i recuperar tant com siga possible allò que han perdut els nostres consumidors”.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *