lasarga mediamborganica

Comencen les obres del parc infantil de Cantagallet

• El temps estimat de la duració dels treballs és de 7 setmanes laborals. • L'import de l'adjudicació és de 59.859,94 euros.

parc-cantagalet

Les obres d’adequació del Parc Infantil de Cantagallet ja han començat. Aquesta obra forma part de la segona proposta més votada als pressupostos participatius 2016 i la completarà, ja que les millores dels parcs del Viaducte i la Zona Nord, ja han acabat. El temps estimat de la duració dels treballs és de 7 setmanes laborals a comptar en el moment d’inici de l’obra i l’import de l’adjudicació és de 59.859,94 euros.

Aquest projecte millora el sòl de seguretat de la zona de jocs, substituint la gespa natural per gespa artificial, i fa aportacions d’arena per amortitzar l’impacte en cas de caiguda de la zona de jocs que compten amb arena, com també l’adequació de les escales indicades en plànols (adjunts), reforçant els escalons.

La regidora de Democràcia Participativa, María Baca, ha recordat que «els parcs infantils són unes zones d’ús intensiu, per això, sabem que la seua millora és també la millora de la qualitat de vida dels alcoians».

Baca ha assenyalat, a més, la importància de realitzar aquest projecte eixit de les iniciatives que els alcoians i alcoianes van decidir als pressupostos participatius: “amb aquesta adequació la ciutadania pot veure com la seua participació compta”.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *