foradia subscriutegrat

Construcció d’un quiosc al costat del parc de Tirisiti

• Un quiosc a l’antic gabial (pajarera) que hi havia en la Glorieta. • El disseny inicial està pressuposat entre 40.000 i 50.000 euros. • L’Ajuntament té pensat col·locar més quioscos a la resta de la ciutat.

quiosc-glorieta

L’Ajuntament d’Alcoi col·locarà un quiosc a l’antic gabial (pajarera) que hi havia en la Glorieta. El quiosc estarà dissenyat per a que ocupe el mateix espai i mantenint l’estructura actual. Aquest nou element que es pretén incorporar millorarà l’estètica del conegut parc alcoià del centre de la ciutat.

El disseny inicial està pressuposat entre 40.000 i 50.000 euros, ara cal traure a concurs la seua adjudicació per a veure ofertes de diferents empreses.

“Dinamitzar la Glorieta és dinamitzar el centre i donar oportunitats d’oci a les famílies també és donar millor qualitat de vida als ciutadans. Al mateix temps, tindre aquestos espais ens ajuden a potenciar el turisme familiar, sobretot, en l’època del Nadal”, comenta Jordi Martínez, regidor de Medi Ambient i obres.

L’element del gabial és un símbol tradicional de la Glorieta i es volia mantindré, encara que ja havia deixat d’utilitzar-se per albergar pardals, però adequant-lo a les necessitats dels ciutadans del segle XXI. Amb la construcció del quiosc i la seua posterior licitació, s’aconseguirà tindre un espai per a poder seure les famílies amb nens, al costat i amb visió directa del parc infantil de Tirisiti.

Segons afirma Martínez, l’Ajuntament té pensat col·locar més quioscos a la resta de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *