foradia becasivace

Milers d’alcoians gaudeixen del nou parc de Tiristi a la Glorieta

• Els més xicotets ja juguen amb les noves atraccions: la muntanya de palla, les ovelles, el bou, les palmeres i com no, el globus de Tiristi de Milà.

parc-tirisiti

El Tio Piam va ser l’encarregat, el dissabte a les 11 del matí, d’inaugurar el nou parc de Tiristi a la Glorieta.Van haver danses amb l’escola del Grup de Danses el Carrascal i els grup de dolçainers i tabaleters La Cordeta. Els assistents també van gaudir d’una xocolatada, globus, música i la presencia dels personatges del Tirisiti.

“Aquesta és una acció més per fomentar ‘Alcoi Ciutat del Nadal’, conjuntament amb les funcions del Tirisiti, el Casal de Nadal, la trilogia nadalenca, els atractius comercials i de restauració, la decoració de la ciutat… Atractius turístics importants que permeten que, cada any, la ciutat visca al llarg de tot el mes de desembre i principis de gener la visita de milers de turistes”, va assenyalar la regidora de Turisme Lorena Zamorano.

Els més xicotets ja juguen amb les noves atraccions: la muntanya de palla, les ovelles, el bou, les palmeres i com no, el globus de Tiristi de Milà.

Aquest parc queda a la Glorieta com un element més d’Alcoi Ciutat del Nadal per a que durant tot l’any els xiquets de la ciutat puguen jugar així com per rebre a tots els grups escolars que al llarg del mes de desembre, visiten Alcoi.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano va destacar que “ha estat un èxit d’assistència, i tant dissabte com diumenge, hi ha hagut cues per pujar a les atraccions, ara és missió de tots mantindre les instal·lacions”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *