foradia

Representants públics i educatius a les Jornades d’Educació a Finlàndia

• Conéixer de primera mà el sistema educatiu del país. • L’expedició alcoiana, formada per l’Alcalde, regidors d'Educació i Formació, i representants de Romeral, Sant Vicent, Horta Major i Miguel Hernández.

img-20161116-wa0002

Representants dels col·legis públics d’Alcoi i representants de l’Ajuntament visiten Finlàndia, participant en unes jornades de treball per conéixer de primera mà el sistema educatiu del país, que és tot un referent a nivell mundial.

En concret, l’expedició alcoiana, formada per l’Alcalde, regidors d’Educació i Formació, i representants de Romeral, Sant Vicent, Horta Major i Miguel Hernández, es troba a la ciutat d’Oulu. Aquest municipi té una població rondant els 190.000 habitants, el que la fa la cinquena ciutat més gran de Finlàndia i la més gran de la meitat nord de Finlàndia.

Oulu, igual que Alcoi, pertany a la Xarxa FP. Per aquest motiu, diversos estudiants de centres d’aquesta localitat han realitzat les seues pràctiques a Alcoi.

Oulu és la ciutat líder del nord de Finlàndia, i compta, per exemple, amb un parc tecnològic que alberga la seua Universitat. Aquesta ciutat s’ha desenvolupat com un important centre competent en el camp de l’alta tecnologia, particularment en informàtica i tecnologia de la salut. Altres indústries importants són les referides al tractament de la fusta, la indústria del paper i de l’acer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *