foradia subscriutegrat

Carta de la dimissió de la direcció de Podem Alcoi

• Sembla adequat, per tant, que un renovat equip de companys i companyes, que compartisquen les noves directrius • Hem passat a fer de PODEMOS un partit inclinat a l’esquerra, mitjançant aliances electorals i l’avanç cap a la creació d’un nou espai polític

El Congrés fundacional de PODEMOS, celebrat en octubre del 2014, va definir PODEMOS com una força basada en una sèrie de característiques que, des d’aquells dies, configuren el que s’anomena “la nova política”. D’entre elles cal destacar:

El caràcter totalment obert a la participació popular i ciutadana en el seu funcionament organitzatiu.

I el seu caràcter transversal. És a dir, no inclinat a cap ideologia. PODEMOS no es plantejava la unitat de l’esquerra sinó la unitat dels de baix.

Amb aquelles característiques, clarament apreses del moviment 15M, hem dut endavant la nostra activitat política durant el vendaval electoral alqual hem fet front durant els anys 2015 i 2016.

Després d’aquests dos anys de febra electoral, hem celebrat un segon Congrés, anomenat Vistalegre II, per tal de redefinir la nostra estratègia cap a un nou període amb Rajoy, de nou, com a President de govern.

En aquest segon Congrés, anomenat Vistalegre II, en PODEMOS s’han produït viratges transcendentals.

Des de l’afirmació feta en els orígens de PODEMOS de què, “…queremos ocupar la centralidad del tablero. Existe una mayoría social en este país que apuesta por la decencia”, hem passat a fer de PODEMOS un partit inclinat a l’esquerra, mitjançant aliances electorals i l’avanç cap a la creació d’un nou espai polític basat en la col·laboració de les nostres bases i les d’alguns partits de l’esquerra tradicional. Aquest canvi d’estratègia ha generat discrepàncies que cal finalitzar.

Sembla adequat, per tant, que un renovat equip de companys i companyes, que compartisquen les noves directrius, s’encarreguen de dirigir PODEM-Alcoi, perquè, sens dubte ho faran millor que els que hem dirigit PODEM en el període que ha culminat Vistalegre II.

Per les raons exposades, el Secretari General de PODEM-Alcoi i els membres del CCM que signen aquest escrit, sense abandonar el projecte, presentem la nostra dimissió, desitjant als companys que d’ara endavant s’encarreguen de dirigir l’organització, els èxits que facen de PODEM, el partit guanyador que la nostra gent necessita.

Signat per Marieta Romà, Javier Segura, Pilar Esteve, Sonia López, Juana Monllor i Alfredo Albero.

Font: Podem Alcoi./


2 Responses to Carta de la dimissió de la direcció de Podem Alcoi

  1. Ja era hora ha dit:

    Os tenían que haber echado hace tiempo pues esos egos y esa altivez y despotismo no se pueden tolerar en podemos ni la pudieron tolerar en el prtido comunista donde sí echaron a Albero, pero de eso hace ya mucho tiempo…. la historia casi parece repetirse.

  2. Maricel ha dit:

    Alfredo!! apunteuse al centre excursioniste…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *