foradia pressupartialcoi

L’IES Pare Vitòria d’Alcoi acull la lectura de ‘Tirant lo Blanc’

• Durant el matí, en el saló d'actes han llegit el 'Tirant lo Blanc' • Només arribar els alumnes has vist una animació teatralitzada de l'obra de Joanot Martorell • Les Biblioteques Municipals i la Coordinadora pel Valencià organitzen la Lectura Col·lectiva 'Tirant lo Blanc

Amb motiu del Dia de les Lletres Valencianes, l’IES Pare Vitòria ha acollit aquest divendres 18 de novembre, la lectura col·lectiva del ‘Tirant lo Blanc’ amb la visita de més de 250 alumnes dels centres educatius d’Alcoi, Salesians Juan XXIII, Arnauda, Esclaves, La Salle i Sant Vicent.

Només arribar, els alumnes s’han situat d’espectadors d’una animació teatralitzada de l’obra de Joanot Martorell que ha preparat Jordi Botella amb el seu grup de l’assignatura d’Arts Escèniques. Durant tot el matí, en el saló d’actes han llegit el ‘Tirant lo Blanc’ els diferents alumnes de les escoles participants.

A més, per aquest dia a l’IES Pare Vitòria hi havia una exposició cedida per l’Editorial Bromera on es podia conéixer la trajectòria vital de l’autor d’aquest clàssic de la literatura universal.

A la vesprada la lectura ha estat el torn per a la societat civil, la presentació a càrrec de Pep Jordà, qui ha iniciat la lectura i donat pas a lectors a títol particular, entitats, col·lectius. Les Biblioteques Municipals i la Coordinadora pel Valencià organitzen la Lectura Col·lectiva ‘Tirant lo Blanc’.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *