Foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi aplaudeix Avalem Joves però critica la seua gestió

• Des de Guanyar Alcoi comuniquen que han estat rebent “queixes de funcionaris a causa de la mala planificació • "Sense una bona planificació i gestió, tot aquest pla es torna ineficient".

Avalem Joves és un pla integral de formació i ocupació per a joves que ofereix la Generalitat Valenciana amb col·laboració amb Ajuntaments. A Alcoi, el Govern va sol·licitar en el seu moment la contractació de fins 156 joves per tal de treballar per a l’administració local, dels quals finalment han sigut 152 els contractats.

Guanyar Alcoi considera aquest Pla una bona notícia, sobretot per als joves d’Alcoi que podran treballar, majoritàriament, durant un any, augmentar la seua experiència laboral, conèixer l’administració local des de dintre i cobrar un sou que puga aportar-los independència i autonomia.

Pel que fa a la gestió d’aquestes contractacions, des de Guanyar Alcoi comuniquen que han estat rebent “queixes de funcionaris a causa de la mala planificació i gestió que s’ha fet d’aquest pla”.

El regidor Cristian Santiago ho explica: “funcionaris ens han mostrat el seu malestar en la gestió d’aquestes contractacions, perquè ara per ara hi ha gent contractada mitjançant el pla Avalem Joves que no saben on destinar. Arran d’aquest pla, hi ha departaments que tenen una gran quantitat de gent que no saben a quines feines dedicar-los i això es deu a una mala planificació del regidor de personal”.

Santiago reitera l’opinió de Guanyar Alcoi respecte a aquest pla, que considera “molt beneficiós“, no obstant això la planificació i la gestió està sent fluixa i això dificulta que els joves contractats puguen desenvolupar el seu potencial com a treballadors i que agafen experiència de cara al món laboral, alhora que beneficien a la ciutadania.

Hi ha joves que han entrat a l’Ajuntament a treballar i els han enviat de vacances perquè no hi havia feina per a ells, fet que xoca amb les continuades queixes per part del Govern del PSOE de falta de personal i recursos humans per gestionar l’Ajuntament de forma diligent, i ara es demostra que amb 152 persones més treballant per a l’administració local, sense una bona planificació i gestió, tot aquest pla es torna ineficient, per tant ens trobem que tenim un gran potencial contínuament desaprofitat per no saber fer bé les coses, remarca el regidor.

En definitiva, Guanyar demana al regidor de personal que “solucione aquest problema com més prompte millor, perquè sí que és cert que l’Ajuntament té problemes per falta de personal, per això no entenem com no s’ha reforçat alguns departaments que pateixen d’aquestes dificultats i d’altres han quedat sobrepoblats“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *