foradia subscriutegrat

Descobriment del cartell de la Cavalcada i encesa de llums

El cartell de la CXXX Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi ja està a la façana de l’Ajuntament. A més, s’ha produït l’encesa de les llums de Nadal als carrers d’Alcoi.

descobriment-cartellEl màgic Nadal alcoià hi ha començat. Alcoi estrena l’obertura del mes de desembre amb el descobriment del cartell de la Cavalcada i l’encesa de llums. L’acte va tenir lloc la vesprada d’ahir, 1 de desembre, a les 18 h quan el propi autor, Óscar Climent, descobria la seva obra ja col·locada a la façana de l’Ajuntament. També van estar presents l’alcalde Toni Francés i membres de la Corporació Municipal. D’aquesta manera queda inaugurat el cartell que ilustarà la CXXX Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi 2015.

Recordem que l’obra escollida d’entre els 21 treballs presentats porta per títol ‘Nit màgica’, obra d’Óscar Climent Llácer, autor resident a Alcoi. Cal assenyalar que el jurat va decidir també concedir una menció especials a l’autor Vicent Ramon Pascual i Giner per la seua obra ‘3 reis’, ja que va estar molt difícil per als seus membres triar entre les dues obres la guanyadora final.

Instant després, es va encendre l’enllumenat ornamental de Nadal a tota la ciutat. Segons el regidor de Festes, Jordi Martínez, s’hi han col·locat 230 motius per un valor de 65.000 euros, un valor similar al de l’any passat.

cartell-cavalcada


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *