foradia subscriutegrat

El Govern d’Alcoi anima als alcoians a votar els pressupostos participatius

• Animar als alcoians a participar en un procés que cada any va a més. • Fins al 30 de novembre per a poder votar 3 propostes entre les 20 finalistes

img_9470

L’equip de Govern, quasi al complet, ha acudit aquest matí al carrer Sant Llorenç número 6 per a exercir el seu vot per als pressupostos participatius, “referència per a moltes altres ciutats”, segons afirma l’Alcalde.

“Volem animar als alcoians a participar en un procés que cada any va a més. El 2016 hem rebut més de 900 propostes i és que els nostres pressupostos són referència per a moltes altres ciutats. Aquest any hem tret endavant i executat molts projectes que han millorat la vida dels alcoians, seguim treballant perquè tot siga realitat com més aviat millor, i per demostrar que els pressupostos participatius són una eina eficaç, entre moltes altres, per a participar directament en el present i el futur d’Alcoi”, ha comentat l’Alcalde.

Per la seua part, Maria Baca, regidora de Democràcia Participativa, afegeix:tenim fins al 30 de novembre per a poder votar 3 propostes entre les 20 finalistes, iniciatives molt diverses per a millorar parcs, biblioteques, infraestructures, aparcaments, zones verdes… Es pot votar, sempre que es tinguen complits els 16 anys a data de l’1 de novembre, i s’estiga empadronat, tant des d’internet com presencialment a diferents punts de la ciutat, «és un ‘momentet’, no tenim excusa per a no fer-ho”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *