foradia subscriutegrat

El CIP FP Batoi rep a l’OMIC per celebrar el Dia Mundial dels Drets del Consumidor

• L’OMIC d’Alcoi va impartir una sèrie de xerrades al CIP d'FP Batoi per tal de commemorar el Dia Mundial dels Drets del Consumidor • Es va incidir en la necessitat d'adoptar una posició activa com a consumidors, la qual cosa implica estar ben informat i ser crític amb la publicitat que se'ns ofereix.

L’OMIC d’Alcoi va impartir una sèrie de xerrades al CIP d’FP Batoi per tal de commemorar el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, que va tindre lloc el 15 de març. Els alumnes de cicles formatius van tindre l’ocasió de rebre informació al voltant dels drets que té cada consumidor, així com del valor del consum responsable i sostenible.

Durant la jornada es va incidir en la necessitat d’adoptar una posició activa com a consumidors, la qual cosa implica estar ben informat i ser crític amb la publicitat que se’ns ofereix. També es va remarcar la tasca que realitza l’OMIC, un servei públic que aconsella els consumidors sobre com exercir els seus drets, a més de tramitar i intervenir en les seues reclamacions.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *