foradia subscriutegrat

Campanya de Nadal per a fomentar i reforçar el comerç local alcoià

• Campanya 'A Nadal, Millor les tradicions de sempre, i sempre, Comerç d’Alcoi’. • Nadal és una de les millors èpoques per al comerç. • Fomentar i reforçar el xicotet comerç local. • Hi haurà premis, concursos i sorpreses.

nadal-alcoia

La regidoria de Comerç està portant endavant, junt amb ACECA i Alcoi Comercial la campanya A Nadal, Millor les tradicions de sempre, i sempre, Comerç d’Alcoi.

Nadal és una de les millors èpoques per al comerç. Els comerços locals oferiran als alcoians i alcoianes els seus productes de qualitat i rodalia. Un comerç que dóna feina als nostres conciutadans. Per aquests motius, la regidora de Comerç d’Alcoi, Vanessa Moltó, anima a tots els alcoians i alcoianes a participar d’ella.ciudanadal

La presidenta de Federació de Comerç, María José Francés, comenta al respecte: “volem destacar la importància de la campanya: es tracta de fomentar i reforçar el xicotet comerç local i al mateix temps demostrar que l’associacionisme fa gran el teixit comercial d’un poble. El comerç d’Alcoi té l’obligació de recolzar aquells valors que fan gran a Alcoi. I en el nostre de Nadal trobem tots aquests valors. Esperem que aquesta campanya done els resultats esperats”.

Rafael Miralles, membre d’ACECA, aporta que durant la campanya hi haurà premis directes, personatges típics del nadal alcoià animant els dies de festa, concursos especials als quals es pot participar a través del Facebook ‘Alcoi Ciutat del Nadal’ (per a obtenir, per exemple, un passe per a veure com es realitza el Tirisiti, i un passe al campament real).

Per la seua part, Rafael Pérez, president de ACECA, afirma que intentem ser els millors perquè hem de ser distints. Perquè si no som distints, som extints; i si som extints, deixem d’existir. El comerç d’Alcoi està funcionant molt bé no a soles a la ciutat sinó a la comarca.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *