foradia camaraalcoi

Tot a punt per a començar les representacions del Betlem de Tirisiti

• El Betlem del Tirisiti és un reclam turístic per a la ciutat molt potent. • La campanya escolar inicia el 28 de novembre. • Les representacions obertes al públic estan programades des del 23 de desembre.

p1270786

Si hi ha un fet que marca l’inici del Nadal a Alcoi és veure els carrers del centre plens de xiquets que visiten el Betlem de Tirisiti. Des del dilluns 28 de novembre i fins al 22 de desembre, al voltant de 13.500 persones passaran pel Teatre Principal.

Enguany, a més de les famílies, i a més dels centres escolars de la ciutat, seran al voltant de 180 centres de fora d’Alcoi els que coneixeran no només el Betlem de Tirisiti, sinó també els museus de l’entorn, així ho ha expressat Joanfran Rozalen, Director del Teatre Principal i responsable del Betlem del Tirisiti.

Perquè el Betlem del Tirisiti és un reclam turístic per a la ciutat molt potent. Tal com afirma el regidor de Cultura, Raül Llopis, “m’atrevisc a dir que el Tirisiti és el personatge vertebrador del Nadal Alcoià. Quan veus al Tirisiti ja saps que inicia el Nadal a Alcoi”.

Dins de la campanya escolar que promou la visita al Betlem, la procedència dels assistents serà en gran mesura de les comarques: l’Alacantí, La Marina Baiza, el Baix del Vinalopó, La Vall d’Albaida, La Costera, La Safor… I per suposat dels pobles de l’Alcoià i el Comtat.

La campanya escolar inicia el 28 de novembre, i de les 119 representacions programades, 100 ja estan completes. De moment queden lliures les últimes de les vesprades.

Les representacions obertes al públic estan programades des del 23 de desembre fins al 5 de gener. Les entrades estaran disponibles a partir del 20 de desembre. En total 13.430 entrades per a les 79 sessions previstes. El 50% de les entrades es podran adquirir per anticipat i la resta en taquilla al dia.

Ací es poden consultar els horaris:horaris

Per altra banda, cal afegir que un any més el Betlem de Tirisiti col·laborarà amb Càritas Alcoi i el seu economat sent punt de recollida d’aliments durant la campanya escolar. I que també continuarà la campanya del Globus Solidari amb la participació dels comerciants Fernando Cano i Juanjo Garrido, en col·laboració amb AIN.

En altre ordre de coses, El diumenge 18 de desembre les filaes navarresos i verds estrenaran els seus titelles amb vestit femení a una sessió especial del Tirisiti. També el mateix dia 18 una representació de les Festes de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí gaudiran d’una representació i ens faran una mostra dels Balls dels Bastonets i els Tornejats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *