foradia elgrat

‘Black Friday’ a la Fira d’Ontinyent amb descomptes especials

• Pujar a les 38 atraccions mecàniques costarà 1’5 euros per cada viatge fins diumenge a la nit en un recinte que tornarà a estar envoltat de paradetes i llocs de evenda • Els firers destaquen el gran volum de visitants i l’absència d’incidents i agraeixen la implicació de l’Ajuntament amb l’organització

fira2016ontinyentb

La Fira de Novembre d’Ontinyent viurà des d’aquest divendres i fins diumenge el seu particular “Black Friday” amb descomptes especials. Després de registrar una gran afluència de públic de tota la comarca i localitats veïnes durant el passat cap de setmana, els i les visitants podran gaudir de les 38 atraccions mecàniques per majors i menuts al preu reduït de 1’5 euros.

Estos preus especials, que segons consta al plec de condicions signat per l’Ajuntament amb l’organització s’havien d’oferir un mínim de dos dies, seran oferits finalment des de divendres de vesprada a les 17 :00 hores fins al tancament, i tant dissabte com diumenge de 11:30 a 15 :00 i de 17:00 hores al tancament, ampliant així l’acord inicial.

38 atraccions mecàniques per majors i menuts al preu reduït de 1’5 euros.”

A més, algunes de les paradetes i llocs de venda que envolten oferiran també preus especials, segons es confirmava des de l’organització, des d’on s’ha volgut agrair la implicació de l’Ajuntament, la Policia Local i la Nacional “per aconseguir un cap de setmana amb zero indicències, el que tenint en compte el gran volum de gent que ha passat pel recinte i l’activitat que hem tingut és molt destacable”. Durant estos dies a més han tingut lloc visites escolars al recinte firal, organitzades i coordinades pels propis centres i els firers.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat que “tot i haver tingut temperatures irregulars i algunes lleugeres precipitacions dilluns de matí, el balanç conjunt ha estat positiu i la ciutat ha estat novament pol d’atracció per a visitants de les comarques veïnes, als que animem també a acompanyar-nos aquest cap de setmana i gaudir dels preus populars a les atraccions”, destacaven.

Firauto, que va tenir lloc el passat cap de setmana

Pel que fa a la fira de l’automòbil Firauto, que va tenir lloc el passat cap de setmana organitzada per l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament a les rodalies de la fira d’atraccions, els professionals del sector de l’automoció han valorat molt positivament l’activitat generada i els contactes assolits amb potencials clients durant la fira.

 

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *