Foradia elgrat

1.700 dones participen en la II Cursa de la Dona d’Ontinyent

• "Màxim suport a la igualtat en tots els àmbits en un moment en el qual entren nous discursos que la posen en dubte”. • La prova va estar acompanyada de punts d'animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants

Vora 1.700 dones participen en la II Cursa de la Dona d’Ontinyent. 300 més que la primera edició. Un dels objectius de la cursa és el de “visibilitzar la dona en la societat i que, així, les noves generacions de joves vegen que tenen referents on mirar-se”, comenta el regidor d’Esports, Óscar Borrell.

Les participants podien completar el recorregut, de 5 km, corrent o caminant. La primera dona en arribar a la meta ha sigut l’atleta del C.A. Cárnicas Serrano Natacha López, amb un temps de 22 minuts i 24 segons.

La prova va estar acompanyada de punts d’animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants. Abans de l’inici de la cursa, es va celebrar una classe de Zumba i es va comptar amb l’actuació musical en directe de ‘Grupo Eñe’.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància “de donar el màxim suport a la igualtat en tots els àmbits en un moment en el qual entren nous discursos que la posen en dubte”.

A la cursa se li ha atorgat un caràcter benèfic, els fons recaptats es destinaran benefici de l’Associació per a la defensa i integració del malalt mental (ADIEM). Tot organitzat per l’Ajuntament i l’equip ‘Planifica y Evoluciona & Dulce Bebé’ amb la col·laboració de l’Obra Social ‘La Caixa’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *