foradia pressupostparticipatiualcoi

Bon funcionament del Centre Cervantes Jove com a espai d’oci juvenil

• 331 persones visiten de mitjana mensual el Centre Cervantes Jove (CCJ) d'Alcoi • Aquestes elevades xifres d’assistència venen donades, en part, pels serveis i instal·lacions: Wi-Fi, 10 tauletes a disposició dels usuaris, una diana elèctrica, un futbolí i tres videoconsoles


331 persones visiten de mitjana mensual el Centre Cervantes Jove (CCJ) d’Alcoi, entre els mesos d’abril i desembre del 2017 un total de 2.650 usuaris.

Aquestes elevades xifres d’assistència venen donades, en part, pels serveis i instal·lacions: Wi-Fi, 10 tauletes a disposició dels usuaris, una diana elèctrica, un futbolí i tres videoconsoles amb les seues respectives pantalles. I, en part, per una rica i variada programació d’activitats.

Destaquen les del mes de desembre, mes que més visitants ha rebut en tot l’any (416 usuaris). Entre elles, el taller “Vine a crear el teu instrument”, amb l’assistència de 85 joves majors de 12 anys, el concert de nadal, amb l’actuació dels alumnes de l’Escola música Crescendo, o un taller de música moderna.

Els usuaris de 13 a 30 anys representen vora el 55% del total, amb 1.453 visitants. Els de 5 a 12 anys, que foren un total de 1.109, són els següents. Per completar la xifra total, es troben els 88 que feren ús del Centre d’informació jove.

Per als pròxims dies, s’ha programat un concurs de ball amb el joc Sing Star, el dia 21 a les 19 h; i una exposició pel dia mundial de l’holocaust, el dia 27 a la mateixa hora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *