foradia pressupostparticipatiualcoi

‘A temps’ un programa familiar per prevenir les addiccions

• Programa de prevenció familiar titulat “A temps” junt a dut endavant per l'Ajuntament d'Alcoi a través de la UPCCA, Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Additives

upcca-addicions

El programa de prevenció familiar titulat “A temps” junt a ‘Proyecto Hombre’, dut endavant per l’Ajuntament d’Alcoi a través de la UPCCA, Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, han participat un total de 22 famílies amb fills d’entre 10 i 14 anys.

L’objectiu d’aquest programa que ha constat de 8 sessions durant el mes de novembre ha estat facilitar a les famílies els recursos i estratègies per incrementar els factors de protecció enfront del consum problemàtics de drogues i altres situacions de risc. Així poden adquirir eines per desenvolupar la seva tasca educativa d’una manera més eficaç.

La prevenció és fonamental per prevenir les addiccions, durant tot l’any des de l’UPCCA duen endavant diferents accions. La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira,  ha destacat que “els pares gràcies a aquest programa poden tenir més coneixements per prevenir el consum de drogues dels seus fills adolescents”

 

Font: Redacció/


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *