foradia pressupostparticipatiualcoi

Rafa Miró s’interessa en la reindustrialització territorial

La plataforma per la reindustrialització territorial trasllada les seves necessitats al director general d'ocupació i formació. Tots dos organismes s'han emplaçat per a un futur pròxim per seguir abordant els assumptes molt més concrets.

fedac rafa miro

Rafa Miró i membres de la Platafoma per la Industrialització Territorial./lesmuntanyes.com

El passat 19 de setembre la Plataforma per la Reindustrialització Territorial va mantenir una reunió de treball a Ibi amb el Director General d’Ocupació i Formació, Rafael Miro amb l’objectiu de presentar-li la Plataforma i informar-lo dels qui són els seus membres, objectius i funcionament.

En el transcurs de la reunió les entitats integrants de la Plataforma, COEVAL, IBIAE i FEDAC van conéixer de primera mà les actuals línies planificades en matèria d’ocupació i formació així com li van traslladar les necessitats actuals i futures de les empreses situades en aquests territoris

També se li va traslladar a Rafael Miro la importància que té la formació per al desenvolupament del sector industrial a les comarques de l’Alcoià-Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida. Tenir un pla formatiu complementari i adaptat a les necessitats reals de les empreses és un pilar bàsic i fonamental de les empreses que donen suport contínuament.

Tots dos organismes s’han emplaçat per a un futur pròxim per seguir abordant els assumptes molt més concrets.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *