foradia pressupostparticipatiualcoi

El Gratis calfa motors per al Nadal Alcoià

• En les pàgines de El Gratis també es pot palpar eixe ambient tan peculiar i acollidor que transmet el Nadal Alcoià. • Lluita contra violència de gènere. • Entrevista a la regidora de Turisme, Lorena Zamorano. • Especial de rodes i motor.

el gratis

La pista de patinatge de gel a la plaça de dins, el Betlem del Tirisiti ja en marxa (consulteu ací els horaris), el parc de la Glorieta a punt, la decoració de la plaça d’Espanya, els comerços preparant els aparadors i els estocs… Símptomes inqüestionables del fet que el Nadal està inundant ja l’ambient d’Alcoi.

En les pàgines de El Gratis també es pot palpar eixe ambient tan peculiar i acollidor que transmet el Nadal Alcoià.

A més de notícies i cartells, per a entrar amb bon peu en la temporada més potent d’Alcoi, hem entrevistat a la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, que ens comenta tots els detalls de la campanya Alcoi Ciutat del Nadal: en què consisteix? Quina és l’oferta cultural? Quines millores i propostes s’han fet respecte a l’any passa? Quines novetats ens presentarà?…

Per altra banda, com no pot ser d’altra manera, publiquem tota la informació que necessitem per a comprendre els que succeïx a Alcoi i les comarques. Per exemple: l’impacte de Camilo Sesto i el seu homenatge, la memòria històrica alcoiana, la Gala d’Esports alcoiana, la nova publicació de la revista Signe, els premis de Teatre, les rutes guiades d’Agres…

Dediquem la secció de “El Poble és Savi” a la lluita contra violència de gènere. Hem parlat amb diferents persones (la regidora de Benestar, dos policies, el delegat d’Aqualia i un veí alcoià) perquè opinen sobre les causes i les solucions a aquesta xacra social.

També volem posar la mirada fora de les nostres fronteres: Ximo Nebot ens comenta la seua recent experiència a Palestina. Perquè la solidaritat internacional és un valor que hem d’abraçar com a societat. De fet, l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat aquests dies un homenatge al poble Palestí. Us ho contem també.

A més de tot això: articles d’opinió de temes candents, un especial de rodes i motor, una guia gastronòmica, servei gratuït d’anuncis compravenda i la col·laboració dels millors comerços i serveis de l’entorn.

El Gratis, per tan sols 1 € a la teua papereria. Per un Nadal Alcoià molt gran.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *