lasarga

La Cavalcada d’Alcoi se seguirà en directe des d’internet, ràdio i televisió

• La Cavalcada d’Alcoi es podrà seguir des de qualsevol lloc del món en directe, diferents mitjans de comunicació digitals i radiotelevisius ho faran possible. • Emoció, alegria, il·lusió, màgia, plasticitat, nervis i somnis per complir arriben, un any més, i ja són 133


La Cavalcada d’Alcoi es podrà seguir des de qualsevol lloc del món en directe: diferents mitjans de comunicació digitals i radiotelevisius ho faran possible.

Es podrà seguir des de Mediterráneo TV (ara 8TV) en la Comunitat Valenciana, a partir de les 19 hores; des de 13TV a nivell estatal a les 19.15 hores. També la retransmetrà en directe, la televisió comarcal TVA, a partir de les 18.00 hores. Radio Alcoy a travès de les ones de ràdio; i Página 66 la transmetrà per internet. Telecinco connectarà en directe als seus informatius. Mediaset ha confirmat la presència d’una unitat mòbil que connectarà en directe per als informatius de Telecinco i farà gravacions per a Cuatro.

Amb la cobertura de mitjans i canals de tot tipus, la màgia de la Cavalcada més antiga d’Espanya arribarà a tots els racons, mostrant al món tots els aspectes diferencials que la fan única i creant una atmosfera d’il·lusió capaç d’atrapar a xiquets i adults. Emoció, alegria, il·lusió, màgia, plasticitat, nervis i somnis per complir arriben, un any més, i ja són 133 ininterrompudament a una Cavalcada única i singular, fruit de l’esforç col·lectiu de tot un poble.

D’altra banda, el matí del 5 de gener, la nova À punt Ràdio, la ràdio pública valenciana, emetrà en directe, des del saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre el magazín “Al Ras”, obert al públic a partir de les 10 del matí.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *