foradia subscriutegrat

Juani: “mai he vist en Camilo Sesto un vincle directe a Alcoi”

• Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta Camilo Sesto sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

Hem volgut saber les opinions de les nostres veïnes i veïns d’Alcoi sobre un esdeveniment emblemàtic a la nostra ciutat: l’acte commemoratiu de Camilo Sesto.

Volem saber quines són els sentiments i les raons que desperta l’artista sobre les alcoianes i les alcoianes en general i en concret sobre el reconeixement de la ciutat.

2

 A Camilo el va ajudar molta gent alcoiana per a triomfar

Juani coneix bé la figura de Camilo Sesto, “però mai he sigut seguidora seua. El vaig escoltar durant l’època dels 80’ però mai m’ha emocionat tant com per exemple, Julio Iglesias, Juan Pardo, Perales o Sabina. Camilo no em va arribar, de fet tinc discos de tots, però d’ell no”.

No obstant això, Juani comprén perfectament l’entusiasme que provoca en moltes alcoianes i alcoians: “si jo no aconseguira una entrada per a veure l’homenatge que Alcoi li dedica no m’afectaria massa i sé que hi ha gent que sí”.

A mi molta gent em diu, Camilo és lo millor que tenim a Alcoi“, continua comentant Juani, “però jo mai li he vist a Camilo un vincle directe a Alcoi, i és una cosa que no m’agrada. A Camilo el va ajudar molta gent alcoiana per a triomfar i ell no ho ha agraït com cal. Per això no veig massa correcte que ara li facen l’homenatge“.

Això li resta punts a la seua persona

Sé que alguna vegada s’ha negat a vindre a què Alcoi li faça algun tipus de reconeixement. Altres artistes alcoians sempre estan dispostos a vindre a la seua ciutat i fer el que calga, però ell no ho ha fet. Això li resta punts a la seua persona”, conclou Juani.

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *