Foradia ajualcoitel

1.200 alumnes alcoians gaudeixen del projecte ‘Educació per a la Participació’

• Amb aquest projecte es vol fomentar la cultura participativa i democràtica dels més joves. • A través d’aquesta edició, amb un cost de 20.000 €, més 1.200 infants han pogut gaudir de diferents iniciatives d'oci que ells mateixos han decidit

Balanç positiu de la segona edició del projecte de pressupostos participatius dels alumnes dels centres escolars, ‘Educació per a la Participació’, amb el qual es vol fomentar la cultura participativa i democràtica dels més joves.

A través d’aquesta edició, amb un cost de 20.000 €, més 1.200 infants han pogut gaudir de diferents iniciatives d’oci que ells mateixos han decidit: des d’una festa de la bromera a un taller de cuina, passant per videojocs, zombis, una gran gimcana d’habilitats físiques o psíquiques, o una Scape Room. Totes elles s’han realitzat pels diferents barris de la ciutat, entre juny del 2018 i desembre del 2018.

Totes les alcoianes i alcoians d’aquesta ciutat tenen veu, i eixa veu té molta importància per al seu Ajuntament, especialment, la de la infància alcoiana que és al cap i a la fi el present però també el futur d’Alcoi”, comenta la regidora de Democràcia Participativa, Maria Baca, que destaca la importància de la formació en la cultura de la participació, “una de les millors inversions que podem fer per tindre ciutadans actius, conscients, crítics i participatius”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *