foradia pressupostparticipatiualcoi

Les comarques organitzen un acte en defensa de la Llei de la Dependència

• Manifestació davant de les Corts Valencianes per al diumenge 11 de desembre. • Eixides de bus des de diferents llocs de la comarca. • Milers de persones sense cobertura d’assistència ni ajuda econòmica.

La Coordinadora de la Plataforma en Defensa de la Llei de la Dependència del País Valencià, amb motiu del dècim aniversari d’aquesta llei, convoca a un acte reivindicatiu davant de les Corts Valencianes per al diumenge 11 de desembre amb el lema: “tots podem ser dependents, no ho oblides, tu també“.

En l’acte es llegirà el manifest de la plataforma, a càrrec d’Andreu Valor, cantautor contestà que va realitzar la cançó “Tornarem a caure” en dedicació a les persones en situació de dependència.

Cal esmentar que des que el PP va retallar les inversions públiques en el sector, milers de persones amb algun tipus de dependència s’han quedat sense cobertura d’assistència i ajudes econòmiques necessàries per a desenvolupar la seua vida.

Aquest afecta també als treballadors del sector, que han reduït el seu nombre i els seus drets, i per tant afecta negativament a la societat en general.

15107460_592749327601196_311487632749177096_n

El dret d’assistència a les persones dependents constitueix el quart pilar de l’Estat de Benestar. En aquest sentit, s’ha de considerar, no des del punt de les despeses, sinó com una inversió.

A més a més, està demostrat que els països que el garanteixen a la ciutadania, com ara els nòrdics europeus, funcionen millor, en termes econòmics, d’ocupació ciutadana i de qualitat de vida en general, que els que no el garanteixen.

També s’ha de dir que des que va canviar el Govern de la Generalitat, hi ha hagut un canvi significatiu en quant l’atenció d’aquest sector, que està recuperant progressivament els drets perduts.

Per tal que tot qui vulga puga participar a la concentració, la Plataforma Dependencia Alcoià-Comtat organitza eixides de bus des de diferents llocs de la comarca. El preu és de 3 € per persona.

Eixides:

  • Ibi (8:30h, la Tartana).
  • Alcoi (8:45h, Guàrdia Civil).
  • Cocentaina (9:00h, Bosco 1).
  • Muro (9:15h, Estació).
Font: Rodrigo Paños./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *