foradia subscriutegrat

Paul Blest presenta el primer disc “Ways” i el videoclip “Soulmate”

• Paul Blest va estrenar el nou disc "Ways" en un concert de presentació en el Centre Cultural Mario Silvestre Alcoi• El primer videoclip de la banda “Soulmate” es un tema que forma part de l'àlbum "Ways"

Paul Blest, la banda alcoiana de rock alternatiu, estrena el nou disc “Ways” en un concert de presentació, en el Centre Cultural Mario Silvestre Alcoi, a més de presentar el primer videoclip “Soulmate”.

Després de posar el seu projecte en mans del crowdfunding amb èxit, la banda de Pau Beneyto “Paul Blest”, va presentar el seu primer CD, el darrer divendres 2 de desembre, els crowdfunders del Verkami van gaudir del concert amb les butaques reservades en recompensa en ajudar al projecte de l’àlbum “Ways”, completament finançat amb la campanya de mecenatge.

paulblestEl concert va finalitzar en el “Born to be Wild” dels Steppenwolf , acomiadant-se fins al Divendres 9 de desembre al Bar Ecuador, i dissabte 10 de desembre al Centre Cervantes Jove.

Paul Blest és una banda de Rock Alternatiu, originària d’Alcoi, els seus components són Jordi Giménez (baix), Cristian Pérez (bateria i veus), Juanvi Vicedo (guitarra), i per últim, Pau Beneyto (veu i guitarra). El primer projecte va ser “Ten Realms”, després de quatre anys de canvis decideix desembocar en la creació d’una nova banda i una visió musical més potent amb el nom “Paul Blest”.

El primer videoclip de la banda “Soulmate” és un tema que forma part de l’àlbum “Ways”, que ja podeu gaudir ací,  aquest treball ha sigut realitzat, produït i editat per Efe Tuncay. L’àlbum complet estarà pròximament disponible en les plataformes de distribució digital (Spotify, Google Plus, Itunes…).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *