foradia subscriutegrat

Vicente: “la justícia és lenta però al final va al seu puesto”

El poble és savi: la justícia és igual per a tots?

Els últims moviments del sistema judicial d’Espanya han posat en evidència una vegada més que la divisió de poders no és del tot reial: corruptes que són absolts, fiscals que han sigut pressionats per a decantar el seu veredicte, renovaments i moviments sospitosos en els càrrecs…

El resultat és visible per a la majoria de la ciutadania: els poderosos gaudeixen de més impunitat de la que una democràcia deu tolerar a l’hora d’incomplir la llei. Volem saber què opina la gent del carrer d’Alcoi al respecte.

Comencem parlant amb Vicente respecte al cas Noos. Com que la sentència d’acusació cap a la Infanta i Urdangarín encara no ha arribat al seu punt final, Vicente confia en què la justícia sí que és igual per a tots i que finalment la sentencia serà la justa.

Quan li comentem que n’hi ha precedents suficients per a pensar que n’hi ha impunitat a la justícia d’Espanya, per exemple la llibertat de Blesa o de Rato, Vicente ens comenta que el problema és que la justícia és massa lenta, “però al final va al seu puesto”.

Comentem amb Vicente també el tema de les obres del Teatre Calderón a Alcoi i el pagament irregular que l’anterior Govern del PP va realitzar a l’empresa d’Enrique Ortiz. Van ser 2 milions d’Euros de pagament irregular.

La conclusió de Vicente és que ell “no és qui per a valorar sobre aquestes qüestions”, però que vol el que en definitiva volem tota la ciutadania: “que la justícia faça bé el seu treball”.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *