lasarga ajualcoipresuparticipa

Col·lectiu-03820 anima a registrar-se a la base de dades de licitadors de Cocentaina

• Creació d’una base de dades d’empreses i proveïdors interessats com a oferents dels seus serveis a l’administració municipal.

foto-paula2

En el passat ple de Cocentaina es va aprovar per unanimitat la moció per una major informació i transparència dels contractes menors, a partir de 6000 €, presentada pel Col·lectiu-Compromís.

La proposta consisteix en la creació d’una base de dades d’empreses i proveïdors interessats com a oferents dels seus serveis a l’administració municipal coordinada per l’Agència de Desenvolupament Local (ADL).

Des del Col·lectiu-Compromís informen que ja està a disposició el formulari que han d’emplenar aquelles empreses o autònoms que volen oferir el seu servei a l’Ajuntament. Aquesta fitxa es troba a la Web o seu electrònica de l’Ajuntament o en el SIC on ha de ser registrada.

Amb aquesta proposta Compromís vol, en paraules de la regidora Paula Figuerola, “recalcar i apostar per una gestió transparent i igualitària dels diners públics, obrint portes i finestres de l’Ajuntament i buscant la màxima transparència possible en els recursos públics dels veïns i veïnes de Cocentaina”.

La regidora, a més, anima a totes les empreses i autònoms locals a què es registren en aquesta base de dades.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *