foradia aproop

Algunes novetats que ens presentarà la Fira de Tots Sants de Cocentaina

• Augment de senyalització viària a les carreteres d'entrada al municipi, creació d'una zona de serveis al carrer Alfons V, creació d'una nova zona de descans a la plaça Alcalde Reig... • La Fira d'enguany arribarà als 5 dies i suposarà un límit en el llindar pel que fa a despeses.

El Consell de Fira de Cocentaina comunica algunes de les novetats preparades per a la Fira de Tots Sants de Cocentaina en la seua 671a edició.

Entre les organitzatives consten: l’augment de senyalització viària a les carreteres d’entrada al municipi, la creació d’una zona de serveis al carrer Alfons V, així com la creació d’una nova zona de descans a la plaça Alcalde Reig. Igualment, en aquest mateix capítol de millores organitzatives s’està plantejant la possibilitat d’instal·lar WC’s portàtils, tot amb la intenció que estiguen més controlats i també més néts. Si finalment és així, s’aconseguiria augmentar considerablement el nombre d’urinaris totals.

Altre dels avançaments destacats que ja s’han donat a conéixer ha sigut la creació d’un nou sector de promoció dedicat a l’Esport Outdoor, que estarà ubicat al carrer Roger de Llúria i on estaran representades marques consolidades com Lurbel, 226ers, Bicicletes Guijarro…

Per altra banda, un dels sectors que més està agradant aquests últims anys, el de les Noves Tecnologies, ara ocuparà el carrer Ausiàs March i es desdoblarà per a incloure la ‘Fira 4.0’ (tecnologia industrial i agrícola) i la ‘Ciber Fira’ (vídeojocs, oci i tecnologia infantil).

Pel que fa a l’oci, ací també trobem novetats, ja que la zona del Sol a Sol es complementarà amb un espai de Food-Trucks (menjar internacional) al carrer Mossén Raduan. En aquest 2017 les exposicions culturals de la Fira seran: Castells (MARQ), IES Pare Arques de Cocentaina, Premis Sambori, Espinosa – 350 anys de la seua mort, Pía Unión i Artistes Locals.

Per últim, també s’ha treballat intensament en la modificació de l’ordenança fiscal de Fira perseguint un objectiu: que la Fira de Tots Sants siga viable econòmicament (amb un resultat econòmic positiu) independentment de la seua durada, tot tenint en compte que la Fira d’enguany arribarà als 5 dies i suposarà un límit en el llindar pel que fa a despeses.

La regidora de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina Mariona Carbonell ha anunciat que la Fira de Tots Sants de 2017 es presentarà públicament a tots els veïns i veïnes el pròxim 29 de setembre, al mateix temps que es descobrirà el cartell anunciador: “com es veu, en cap moment de l’any es deixa de treballar en matèria de Fira de Tots Sants, quan acaba una edició, fem la pertinent avaluació i comencem a plantejar la següent. És important no perdre aquest ritme de treball per a saber en cada moment en quin punt estem i quines són les millores que se’ns han quedat pendents de l’edició anterior. Amb tot, aquestes són les primeres notícies però de segur que tindrem més novetats quan arribe el moment”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *