foradia aproop

L’Alcalde d’Alcoi en unes jornades sobre finançament europeu 

• Conéixer de primera mà els diferents fons de finançament existents. • Perquè en els pròxims anys puguen elaborar programes de desenvolupament local.

toni-frances-bruselas

L’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, ha participat aquesta setmana en les jornades de formació organitzades pels socialistes europeus a Brussel·les.

L’ojectiu d’aquesta cita és conéixer de primera mà els diferents fons de finançament existents que el Parlament Europeu destina al desenvolupament local perquè els diferents alcaldes puguen informar en els seus respectius municipis de la seua existència i de la seua aplicació.

D’aquesta manera es pretén aconseguir fer el millor ús possible de totes les oportunitats que ofereixen els fons comunitaris per a la millora de l’ocupació en la nostra regió.

I a més, facilitar i acostar les eines necessàries perquè en els pròxims anys puguen elaborar programes de desenvolupament local de caràcter europeu i, per açò, l’objectiu dels socialistes és que en els pròxims mesos una altra delegació d’alcaldes es trasllade fins a Brussel·les per a seguir donant a conéixer entre tots els edils de la Comunitat aquests programes.

Cal destacar la participació en la presentació de les iniciatives del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural així com en la presentació de totes aquelles iniciatives referents a la lluita contra la desocupació juvenil i oportunitats de finançament del FSE a Espanya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *