foradia subscriutegrat

Ciudadanos reclama l’obertura del Centre de Malalts Mentals d’Alcoi

• Necessitat imperiosa que l'obertura del Centre de Malalts Mentals d'Alcoi • Que el Govern Municipal explique exactament quins tràmits

La regidora de Ciudadanos en l’Ajuntament d’Alcoi, Lucía Granados, ha fet pública la preocupació davant la necessitat imperiosa que l’obertura del Centre de Malalts Mentals d’Alcoi, CEEM, es realitze com més prompte millor.

En les seues pròpies paraules: “estem segurs que, no solament Ciudadanos, sinó tots, compartim el problema i sofriment que açò està suposant para moltes famílies de la nostra ciutat i les nostres comarques. Famílies a les quals els urgeix, i molt, l’obertura d’aquest centre tan necessari”.

Per aquests motius, des de Ciutadans demanarà que el Govern Municipal explique exactament quins tràmits, llicències i altres procediments administratius es precisen per a aconseguir l’obertura definitiva del CEEM, i quins terminis marca la llei en cadascun d’aquests tràmits per a conéixer, amb major precisió, la data per a l’engegada d’aquest necessari recurs social.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *