foradia subscriutegrat

Presentació del llibre de Silvestre Vilaplana ‘Els ossos soterrats’ al Centre Ovidi Montllor

• Dijous 15 de desembre a les 20 h tindrà lloc la presentació d'aquesta novel·la al Centre Ovidi Montllor (Carrer Vistabella, 8, Alcoi) • Presentarà l'acte Lluís Torró i Gil, historiador i exdiputat de les Corts Valencianes

Demà dijous 15 de desembre a les 20h., tindrà lloc la presentació de la novel·la “Els ossos soterrats”, de l’escriptor alcoià Silvestre Vilaplana, és una novel·la que s’emmarca en el gènere negre i també a l’històric ens situa a la Valencia de la Guerra Civil.

Va ser la novel·la guanyadora del III Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana (2016).

Després de la guerra civil, i en un petit indret del País Valencià, cinc homes són salvatgement executats una nit i soterrats en una fossa comuna. Ningú no sap el parador concret dels cossos fins que, setanta anys després, l’arqueòloga Júlia Ardid i el seu jove equip intentaran descobrir on són els cadàvers i qui va assassinar aquells homes per tal de fer justícia i treure a la llum les seves restes.
A les extremes dificultats d’iniciar l’excavació s’hi afegiran coaccions de tota mena: des de polítics i eclesiàstics interessats en mirar cap a l’altra banda fins a ferides familiars mal tancades que ressorgeixen de l’oblit. I és que ja se sap: tot mort té una història al darrere que potser a algú no li interessa gaire desvetllar, i ni molt menys saber d’on venim i desenterrar el passat. I més quan resulta que la fossa no conté només els cadàvers dels cinc homes. Hi ha una sorpresa terrible amagada sota terra que ho canviarà tot.
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *