foradia subscriutegrat

Presentació ‘Coratge-2016’ calendari de l’escola pública Tomàs LLacer

• Els objectius d'aquest calendari solidari calendari 'Coratge-2016' són obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre

Cabecero calendario2016 tomas llacer

Presentació del Calendari Solidari ‘Coratge-2016’ , el proper dijous 3 de desembre a les 19.00h., a l’Espai Àgora d’Alcoi. Organitzat per lAssociació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi.

Els objectius principals de promoure aquest calendari solidari són, per una banda obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, sensibilitzar a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills.

 LAssociació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi, recorda que aquest projecte ‘Coratge-2016’ ha sigut possible gràcies a els nostres fills i al treball ferm, professional i desinteressat de persones i empreses compromeses amb la solidaritat. Com ho són el Parc de Bombers La Muntanya d’Alcoi, Carlos Lucca (fotògraf), Fede Grau (dissenyador), Arts Gràfiques IES Carrús d’Elx, Alba Garcia films, Muro Papel S.A. i càtering Nando Riaza.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *