foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi rebrà 360.000 € del Fons Municipal de la Generalitat 

• Els municipis de l'Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla rebran més d'1,4 milions • Des de les files socialistes han criticat la negativa del PP en la Diputació d'Alacant.

Alcoi rebrà al voltant de 360.000 euros per part del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana.

En total, els municipis de l’Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla rebran més d’1,4 milions d’euros d’aquest Fons, inclòs en els pressupostos de la Generalitat Valenciana, que van ser aprovats ahir en les Corts Valencianes.

Des de les files socialistes han criticat la negativa del PP en la Diputació d’Alacant a participar en aquest fons de cooperació per als ajuntaments, ja que haguera suposat que l’import a rebre pels mateixos fóra el doble.

En el cas de la nostra comarca s’haurien aconseguit quasi els 3 milions d’euros, una injecció importantíssima per al desenvolupament dels pobles i la dinamització econòmica”, ha apuntat el diputat  comarcal socialista i Alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Amb l’objectiu de reivindicar l’ampliació del pressupost d’ajuda als municipis, el grup socialista ha començat a valorar les diferents alternatives com la presentació d’al·legacions i reclamacions.

En qualsevol cas, Francès ha mostrat la seua satisfacció davant l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat Valenciana d’aquest fons: “hem d’estar agraïts a Ximo Puig, el Consell i els partits que han recolzat el pressupost per aquest fons. Han demostrat l’altura de mires que no ha demostrat el PP”.

 

 

 

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *