foradia subscriutegrat

El PP denuncia desinterés del PSOE per reparar el Centre Social de la Zona Nord

• Passivitat davant un perill real de despreniments • El cost aproximat dels quals és de 17.000 €.


El Partit Popular denuncia deixadesa i desinterés del govern socialista per reparar la façana del Centre Social de la Zona Nord.

Segons l’edil popular Edu Tormo, el primer que crida l’atenció és que des de juliol de 2015 fins a setembre del 2016 “no s’haja realitzat cap gestió, és a dir, es tracta de 16 mesos de passivitat davant un perill real de despreniments”.

A primers de juliol del 2015, un informe d’arquitectura parlava de la necessitat d’actuació, moment en què es va barrar la zona. Finalment el passat dia 7 de desembre es van adjudicar les obres de reparació.

Des del PP afirmen que no s’entén aquesta falta d’interés per solucionar un problema real dels alcoians, el cost aproximat dels quals és de 17.000 €.

Cal recordar que es tracta d’una zona molt transitada per persones majors que acudeixen al Centre de Majors i per xiquets de poca edat que van a la guarderia existent en la zona.

Per aquest motiu, des del PP esperen l’immediat inici de les obres.

Els populars exigeixen al govern socialistaque gestionen d’una vegada per sempre les necessitats de la ciutat i que ho facen pensant en tots els alcoians i no en els seus propis interessos”.

 

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *