foradia subscriutegrat

L’Eduardo Latorre renova les 25 bicicletes de Spinning per 40.000 €

• Renovat les 25 bicicletes de Spinning per gairebé 40.000 euros. • Les bicicletes tenen un ús molt destacat.

L’Ajuntament d’Alcoi ha renovat les 25 bicicletes de Spinning del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre. El Total de inversió ha sigut de gairebé 40.000 euros.

S’han adquirit 13 amb un pressupost de 20.549 euros, i les 12 les restants per 18.900 euros, que seran a càrrec del pressupost del 2017. S’han canviat per les bicicletes antigues, de la mateixa marca amb 10 anys d’antiguitat.

Cal tindre en compte que les bicicletes tenen un ús molt destacat. De fet s’ofereixen una mitja de 5 hores de spinning diàries (dies de 4 hores i dies de 6).

L’afluència també és molt elevada, donat que es tracta d’una de les activitats més demandades a l’Eduardo Latorre, amb aproximadament 500 usos setmanals.

Cada nova bicicleta porta una consola per a poder mesurar la intensitat de l’esforç a través del control de les pulsacions, del temps d’esforç i de la velocitat a la qual es du a terme l’activitat a través de la mesura de les revolucions per minut.

En l’actualitat, el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre és Centre Oficial de Spinning, ja que tots els seus tècnics compten amb la formació que imparteix aquesta marca oficial, seguint els protocols i processos d’aquesta.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *