foradia pressupostparticipatiualcoi

La I Feria Andaluza enllesteix la seua obertura

El dies díes 13, 14 y 15 de juny “Degusta Jaén”: Empreses agroalimentaries de la provincia de Jaén Divendres s’instal·larà una pantalla gegant per poder seguir al recinte el partit Espanya-Holanda del mundial de futbol.

feria andalulza

La I Feria Andaluza d’Alcoi ultima els preparatius per a obrir al públic durant aquest cap de setmana, amb una variada oferta lúdica, cultural i gastronòmica oberta a tots els visitants d’Alcoi i les comarques del nostre voltant. La celebració, a més, servirà per commemorar el 40 aniversari de la Casa de Andalucía de la nostra ciutat.

La fira comptarà amb la presència de la diputada provincial d’Agricultura de Jaén Marián Velasco Valenzuela, i també ha confirmat que assistirà l’alcalde de la localitat d’Alcaudete (Jaén), Valeriano Martín Cano. Durant tot el cap de setmana aquest territori tindrà una presència ben destacada a la fira, amb una exposició i degustació de ‘Degusta Jaén’, formada per una selecció d’empreses del sector agroalimentari d’aquesta província.

Des de la Regidoria de Festes s’ha volgut recordar que al recinte hi haurà instal·lada una pantalla gegant per poder seguir divendres el partit del Campionat Mundial de futbol entre Espanya i Holanda, si bé s’ha volgut aclarir que durant els tres dies de celebració de la fira estarà prohibit accedir al recinte amb begudes alcohòliques de l’exterior: el servei d’hostaleria dins la Fira oferirà preus populars als clients durant tot el cap de setmana; a més, la fira tindrà una zona infantil amb jocs per als més menuts, amb preus accessibles també per a les atraccions: 1 euro per viatge.

El regidor de Festes Jordi Martínez ha destacat que s’està treballant per complir totes les normatives de seguretat i prevenció al recinte: “L’accés a les Aules Verdes, espai on se celebra la Fira, serà lliure i gratuït, però sempre subjecte a la limitació màxima de l’aforament del recinte, que és de 1.200 persones. En tot moment hi haurà serveis de seguretat i assistència sanitària, per garantir al màxim la tranquil·litat i diversió dels visitants i el bon desenvolupament del programa d’activitats. Volem que tothom s’ho passe d’allò més bé, i que siga una gran festa d’Andalusia a Alcoi”.

També cal destacar que el diumenge la pròpia fira acollirà a partir de les 11.30 hores el V Encuentro de Casas de Andalucía del Sur de la Comunitat Valenciana, que aplegarà a representants de nou cases regionals andaluses de les nostres comarques. Aquest encontre estarà protagonitzat també per les actuacions dels grups folklòrics de les diferents cases participants.

PROGRAMACIÓN I FERIA ANDALUZA DE ALCOI

 Días: 13, 14 y 15 de Junio Lugar: Recinto Aulas Verdes

 VIERNES 13 DE JUNIO

 • 20h Inauguración con encendido de luces
 • 21h España vs Holanda en pantalla gigante
 • 23:30h Actuación en directo del grupo DESAIRES

 SÁBADO 14 DE JUNIO

 • 11:30h Apertura del recinto
 • 12h Aprende a bailar (Clase de Sevillanas con la colaboración de Onsen Dance)
 • 13h Concurso de gazpacho andaluz. Posteriormente, se les regalará a todos los asistentes
 • 13h Concurso de tapas
 • 13:30h Actuación en directo del Coro La Amistad
 • 18h Exhibición de caballos a cargo de Peluca
 • 20:30h Desfile de Moda Flamenca a cargo de Carola y con la colaboración especial de Onsen Dance
 • 22:00h Actuación en directo del grupo alcoyano BLANCA PALOMA
 • 23:30h Actuación en directo del grupo POLVAREA

DOMINGO 15 DE JUNIO

 • 09:30h Apertura del recinto
 • 10h exhibición de caballos a cargo de Rovira
 • 11:30h “V Encuentro Casas Andaluzas al sur de la Comunidad Valenciana”

 

“Degusta Jaén”: Empresas agroalimentarias de la provincia de Jaén. (Días 13, 14 y 15) Realiza un paseo en calesa los días 14 y 15 de junio. Precio popular.

Font: Ajuntament Alcoi


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *